• Gratis verzending vanaf € 40,-
 • Voor 15:00 besteld: verzending binnen 1 werkdag
 • Beoordeeld met een 9,5+
 • Altijd meer dan 100 verschillende sokken op voorraad
0 Cart
Added to Cart
  You have items in your cart
  You have 1 item in your cart
  Total
  Check Out Continue Shopping

  Recht van retour
  U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen uiterlijk 14 dagen gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@mdksocks.nl en daarna onderstaande stappen te doorlopen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede staat retour ontvangen is.

  Zo stuur je iets terug

  1. Print het retourformulier en vul deze in
  2. Stop de producten én het formulier samen in een retourpakket
  3. Vermeld daarop duidelijk onze naam en adres
  4. Geef je retourzending af bij het dichtstbijzijnde PostNL-punt (of een andere vervoerder indien gewenst)
  5. Bewaar je verzendbewijs goed, want hiermee kun je je pakket volgen

  Retouradres
  MDKSocks.nl
  Dieze 83
  5061NW Oisterwijk

  Kosten

  Retourneren

  • De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
  • Bij een volledige retour storten wij de verzendkosten terug in het geval dat je die moest betalen bij het plaatsen van je bestelling.

  Fout in levering
  Zijn er producten beschadigd of heb je een verkeerd product ontvangen? Dan vergoeden wij natuurlijk ook de kosten van de retourzending waar nodig.

  Verpakking
  Wees voorzichtig met de verpakkingen! Als je iets retour wilt zenden, moet je de verpakking zo intact mogelijk houden. Denk hierbij aan doosjes, kaartjes, labels of zakjes: scheur deze niet kapot. Scheur ook geen etiketten van je sokken, als je niet zeker weet of ze naar wens zijn. Het is namelijk niet noodzakelijk om de verpakkingen open te scheuren om te bepalen of je het artikel wil houden.

  Samengevat:

  • Als een product gedragen, gebruikt, gewassen of beschadigd is, dan kunnen wij kosten in rekening brengen voor de waardevermindering
  • Je bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering door gebruik dat verder gaat dan nodig is om te achterhalen of je de sokken wilt houden.

  Klantenservice
  Heb je nog vragen over retourneren of is er echt iets mis met het product (bijvoorbeeld een productiefout of een verkeerd geleverd product)? Neem dan even contact met ons op. We lossen het dan graag goed op, uiteraard ook zonder dat je kosten maakt!